Hotel icefiord

Jørgen Sverdrupip Aqq. 10, postboks 458
Not Rated fra 0 bedømmelser
0/5
100% guests recommend

Overnatningerne, du kan finde Hotel overnatningssteder som findes her i Grønland, vil du få til samme pris om du booker det direkte eller via Inuk Travel , hvilket gør tingene nemmere for dig. Køb alle dine rejser-pakker hos os, og få kun 1 samlet faktura fra os, i stedet for, at du skal booke forskellige steder, vi holder overblikket for dig, og gør alt nemmere for din-jeres rejse.

Nyd den rene luft og den ualmindelige
smukke udsigt på Hotel Icefiord

På én af de bedste beliggenheder i Ilulissat finder du Hotel Icefiord. Ved en overnatning i Ilulissat på Hotel Icefiord har du blandt andet muligheden for at opleve Diskobugtens fantastiske elementer på nærmeste hold. Duften af den rene luft, bølgerne og den ualmindelige smukke udsigt over bugten med et evigt skiftende landskab af isbjerge.

Hotel Icefiord er et moderne hotel i første række til vandet med udsigt til isbjerge, hvaler og Disko Øen.

Vi har i alt 33 værelser, hvoraf 6 er suiter. Fra alle værelser er der fin udsigt over Disko Bugten. Vi har desuden 14 hotellejligheder, hvor du selv har mulighed for at sørge for din forplejning. Vores restaurant specialiserer sig i dagens fisk, og fra vores store udendørs terrasse kan du nyde den storslåede udsigt, hvor du har rigtig gode chancer for at opleve store hvaler på nært hold ved Diskobugten.

På Hotel Icefiord er atmosfæren og betjeningen både afslappet og hyggelig.

Hotel Facilities

Gratis Lufthavnstransport
Gratis Wifi
Parkerings plads
Restaurant
Røgfrit hotel
TV

Hotel Theme

Hotel
Check In 12:00
Check Out 10:00

Værelser

Kontakt person

Inuk Travel

Medlem siden 2019