Inuk Travel er et rejsebureau der sælger rejser indenfor- og udenfor Grønland. Inuk Travel blev startet af Gerth Poulsen, som har 20 års erfaring indenfor rejsebranchen.

Vores mission med Inuk Travel er, at sælge Grønland som en turist destination.

Vi kan arrangere rejser for turister i Grønland og står klar til at arrangere rejser og ture til dig, der vil opleve Grønland. Ligeledes står vi også klar til at booke rejser for alle borgere i Grønland, der vil rejse på eventyr i verden. Det gælder alt fra fly-/tog/-bus billetter, til bookinger af hoteller, rejseforsikringer, og bil leje i udlandet.

Ud fra vores erfaringer og professionelle kendskab til Grønland og udenfor Grønland, står vi altid klar til at guide dig, så du får den bedste rejse.

 

Vi gør derfor alt for, at du får den uforglemmelig rejse, og kan til enhver tid lave billetter: om det er rejse fra Grønland til udlandet, overnatning på hoteller, rejsebilletter med skib, rejseforsikringer, bil leje, samt al ture i Grønland, såsom overnatning på hytter, hvalsafari, fisketur, vandretur til indlandsisen, slæde-tur, eller det, du selv ønsker at købe.

Vi har et godt netværk og mange forbindelser i og udenfor Grønland, så du kan rejse mange gode steder hen.

Kontakt os, så sørger vi for at du får den bedste rejse, kontakt os for et tilbud efter dit ønske.

Kontakt os på email: booking@inuktravel.gl