Hotel Hvide Falk

Edvard Sivertsenip aqq. 18, Postbox 20, 3952 Ilulissat
Not Rated fra 0 bedømmelser
0/5
100% guests recommend

Overnatningerne, du kan finde Hotel overnatningssteder som findes her i Grønland, vil du få til samme pris om du booker det direkte eller via Inuk Travel , hvilket gør tingene nemmere for dig. Køb alle dine rejser-pakker hos os, og få kun 1 samlet faktura fra os, i stedet for, at du skal booke forskellige steder, vi holder overblikket for dig, og gør alt nemmere for din-jeres rejse.

Nyd den spektakulære udsigt over den isfyldte bugt fra vores komfortable og hyggelige hotel.

Hotel Hvide Falk er centralt beliggende i byen Ilulissat og er privilegeret med en fortryllende udsigt over Diskbugten fra sine værelser og øvrige rum. Der er i øjeblikket 40 pænt møblerede værelser, hvoraf halvdelen har en fantastisk udsigt ud over bugten samt 9 lejligheder og et familiehus, en restaurant og en bar.

Vores medarbejdere i Ilulissat har boet der i mange år, hvis ikke hele deres liv. Deres og vores passion for Grønland afspejles i alt, hvad vi gør for dig, når du gæster os her ved 69 grader nord.

På Hotel Hvide Falk vil du få et behageligt ophold, der afspejler en autentisk grønlandsk oplevelse. Med hotellets beliggenhed centralt i byen, er der ikke langt  der strækker sig efter sine tjenester og til slædeture i vintersæsonen og sejlture til isfjorden, eller for eksempel Ilimanaq og Oqaatsut om sommeren.

Restauranten og baren er i stueetagen ligesom lobbyen og receptionen. Det er et stort rum med store panoramavinduer mod vest og nord. Hotel Hvide Falks restaurant kombinerer grønlandske ingredienser med tendenser fra det asiatiske køkken og med en menu oprettet af en kok med stor ekspertise inden for lokale retter, ingredienser og traditioner.

Hotel Facilities

Gratis Lufthavnstransport
Parkerings plads
Restaurant
Røgfrit hotel
TV
Wifi adgang ved køb

Hotel Theme

Hotel
Check In 12:00
Check Out 10:30

Værelser

Kontakt person

Inuk Travel

Medlem siden 2019